Spændende webinar med Grundfos om Digital Transformation

Digital Business Transformation har netop afholdt webinar om den digitale tranformation hos Grundfos. På webinaret fortalte Grundfos’ Vice President for Digital Transformation Fredrik Östbye meget åben og ærligt, om hvordan Grundfos har igangsat virksomhedens digitale transformation og gav råd til virksomheder, der selv ønsker at udnytte digital teknologi til skabe en merværdi for deres kunder.

 

På webinaret gav Ph.d. -studerende Melissa Beach fra Syddansk Universitet ligeledes en række strategiske og organisatoriske råd til, hvordan man i praksis gennemfører den digitale transformation i virksomheder. Melissa Beach har arbejdet med Grundfos i deres process.

 

Se optagelsen af webinaret på YouTubeklik her

Se præsentationer fra webinaret 

Præsentation af Fredrik Östbye om Digital transformation i Grundfos

Præsentation af Melissa Beach

Præsentation af Jan Overgaard

 

Webinar med Dansk Retursystem og deres digitale rejse

 

Deltag i næste webinar 2. juni og hør og stil spørgsmål til Jane Foged fra Dansk Retursystem der vil fortælle om virksomhedens svære valg og udfordringer på den digitale rejse. Hør blandt anden om hvordan man har arbejdet med digitale løsninger der har skulle gøre livet lettere for virksomhedens kunder og om valg af teknologier i en tid hvor løsninger forældes lige så hurtigt som de udvikles. Mød også virksomheden Nethire der har fået støtte til deres digitale udvikling igennem et forløb med DTU og hør om hvilke muligheder der er for

 

Tilmelding til webinar– klik her