Resultater

Resultater

HOLMRIS B8 er en af de virksomheder, der tidligere på året blev en del af Digital Business Transformation. De besluttede sig for at arbejde med deres digitale forretningsmodel. I videoen nedenfor kan du se, hvad HOLMRIS B8 fik ud af forløbet i Digital Business Transformation.

RGS Nordic vil gerne arbejde mere kundeorienteret og skabe digitale platforme for deres kunder og dermed gøre kunderejsen mere smidig. I videoen kan du se, hvordan de ved brug af data kan nå dette mål.

Aguardio har udviklet en teknologi og device, som nudger folk til at tage kortere brusebade til gavn for klimaet. Gennem deres forløb i Digital Business Transformation har de arbejdet med hele forståelsen af deres data og ud fra det har de skabt nye forretningsmuligheder. Se hvad de kom frem til i videoen nedenfor. 

Comdia har lavet en udbudsplatform, hvor primært kommunerne håndterer deres markedsdialoger, deres leverandører og indkøbsprojekter. Comdia har Digital Business Transformation forløbet arbejdet med alle de data, som de ligger inde med. Kan der måske ligge noget værdi i disse data, som de ikke gør brug af nu? Se mere i videoen nedenfor. 

Hør eksperterne

Hør ekspert Cathrine Lippert fra Teknologisk institut fortælle om digitale forretningsmodeller.

Hør ekspert Søren Gregersen fra DTU compute fortælle om industriel billedanalyse.

Hør ekspert Anders Kofod-Petersen fra Alexandra Instituttet fortælle om kunstig intelligens.

Hør ekspert Bjarne Ersbøll fra DTU Compute fortælle om Data og Digitaliseringsprocesser.

Hør ekspert Christian Holmegaard Mossing fra NIRAS fortælle om, hvorfor digital omstilling er kulturel.

Hør ekspert Christian Holmegaard Mossing fra NIRAS fortælle om teknologiforståelse i topledelsen.