Om DBT - Digital Business Transformation
15342
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15342,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.6,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Om DBT

Digital Business Transformation leder og accelerere virksomheders forretningsmodeller ved digital transformation og integrering af datadrevne systemer

 

Danske cleantech virksomheder får mulighed for at deltage i virksomhedsforløb, hvor de arbejder konkret med virksomhedens forretningsmodeller og implementering af nye digitale systemer.

 

Under forløbet bliver virksomheden guidet af vores eksperter og mentorer, som følger virksomheden tæt gennem hele forløbet.  Vores skræddersyede virksomhedsforløb giver ikke bare et indblik i digitale forretningsmodeller, men lader virksomheden arbejde i dybden med den digitale forretningsplan.

 

Som deltager i virksomhedsforløbet får man unik adgang til test og lab faciliteter på nogle af landets førende vidensinstitutioner. Her har man mulighed for at få praktisk erfaring med digitale produkter og services.

 

Læs mere om virksomhedsforløbet her.

DIGITAL BUSINESS TRANSFORMATION GENNEMFØRES AF

CLEAN

CLEAN er Danmarks førende grønne klynge med over 180 medlemmer og er ansvarlig for to Innovationsnetværk. CLEAN arbejder med at skabe vækst i den danske cleantech branche.

DTU COMPUTE

DTU, herunder DTU Compute er Danmarks største forsknings- og uddannelsesmiljø inden for matematik og computer science – herunder Big Data, HPC og Internet of Things.

TEKNOLOGISK INSTITUT

Teknologisk Institut udvikler, anvender og formidler teknologibaseret viden til dansk erhvervsliv og har stor erfaring i forhold til at nedbryde barrierer for digitalisering i danske virksomheder.

ALEXANDRA INSTITUTTET

Alexandra Instituttet arbejder med anvendt forskning, udvikling og innovation inden for ikt, Big Data og IoT og er sat i verden for at skabe værdi, vækst og velfærd i Danmark.