Nyheder

Se elle gense vores live-event

 

Hvordan kommer man som virksomhed i gang med den digitale omstilling og hvilke udfordringer kan man støde på i processen? Hør vores paneler, bestående af både forskere, små og store virksomheder, debattere fordele, udfordringer og konkrete overvejelser når du skal i gang eller er i gang med den digitale omstilling. Se eventet her

IMG_0011

Bliv inspireret og kom i gang med den digitale omstilling

 

Vi har nu udarbejdet en case-samling med de vigtigste erfaringer og udbytte fra virksomhedsforløbene i Digital Business Transformation. Læs alle virksomheds-cases her.

anna-demianenko-CPWhnIkL4Lk-unsplash

Webinar med Dansk Retursystem og Nethire

 

På webinaret kan du høre Dansk Retursystem fortælle om virksomhedens svære valg og udfordringer på den digitale rejse. Derudover kan du også møde virksomheden Nethire der har fået støtte til deres digitale udvikling igennem et forløb med DTU

 

Se eller gense webinaret her.

Data_analyse

Webinar med Grundfos om deres Digitale Transformation 

 

På webinaret fortalte Grundfos’ Vice President for Digital Transformation Fredrik Östbye meget åben og ærligt, om hvordan Grundfos har igangsat virksomhedens digitale transformation.

 

Se eller gense webinaret her.

6Bi29zXhlwYUweU

High tech Summit på DTU

 

Hvordan prioriterer man digitale teknologier?

”Det at kunne bruge et konkret værktøj i form af de her tech-cards, som illustrerer godt og nemt, hvordan man på kort tid kan koge ned, hvad der er vigtigt at fokusere på i ens virksomhed”, var bl.a. et af de outputs virksomhederne tog med sig fra den masterclass og workshop, der blev holdt for DBT-deltagerne til dette års High Tech Summit.

 

Læs mere om High Tech Summit 2019.

03P4K0COW

Hardtech Entrepeneurship

Som en del af Digital Business Transformation projektet har de tre virksomheder GEO, Avichem and Special Waste Systems deltaget med cases på Hardtech Entrepreneurship på DTU. Her har master studerende fra DTU arbejdet med specifikke digitale problemstillinger som de tre virksomheder gerne ville have hjælp til at løse.

 

Læs mere om de tre cases her.

IMG_0011

Mød Aguardio – en af de 14 virksomheder som er med i DBT-forløbet

 

Aguardio har udviklet en teknologi, som har formålet at nudge og guide mennesker til at tage kortere brusebade til gavn for verdens vandforbrug og klimaet.

 

Læs casen om Aguardio

Aguardio

Nu har vi udvalgt de 14 virksomheder, som er gået videre i DBT forløbet!

 

14 virksomheder er nu blevet udvalgt til det videre forløb i Digital Business Transformation. De udvalgte virksomheder tager nu hul på arbejdet med deres digitale forretningsmodeller. Næste step for virksomhederne er Tech Overview, som bliver skudt i gang tirsdag d. 26. marts.

 

Mød de 14 virksomheder.

Samarbejde

Mød Digital Business Transformation til High tech Summit!

 

Mød Digital Business Transformation på High Tech Summit, hvor vi afholder en workshop hvor du har mulighed for at få indsigt i og afprøve de nye muligheder inden for kunstig intelligens og big data ud fra konkrete testdata og problemstillinger. Målet med workshoppen er, at deltagerne i praksis kan afprøve de digitale værktøjer for at få en bedre forståelse af, hvordan disse værktøjer bedst muligt kan anvendes i det daglige i virksomhederne. Ligeledes vil workshoppen give deltagerne mulighed for at tilmelde sig virksomhedsforløbet i Digital Business Transformation.

 

Læs mere

grundfos_bdba

Nu har vi åbnet for ansøgninger!

Nu har du mulighed for at ansøge om, at være med i Digital Business Transformation og få sat skub i din digitale udvikling. Digital Business Transformation er et virksomhedsforløb, hvor du får lov til at arbejde intensivt med din digitale forretningsplan. Læs mere om forløbet her.

 

For at deltage skal du udfylde dette spørgeskema. D. 15. oktober annoncerer vi de 15-20 udvalgte virksomheder, som får mulighed for at være i Digital Business Transformation.

Lagerstyring_logistik_ny

Digital Business Transformation er skudt i gang!

Digital Business Transformation hjælper cleantech-virksomheder med at styrke deres kerneforretning ved brug af digitalisering, digitale forretningsmodeller og nye værdikædepartnerskaber.

Læs mere

Data_analyse