High Tech Summit 2019

High tech Summit på DTU

 

Hvordan prioriterer man digitale teknologier?

 

”Det at kunne bruge et konkret værktøj i form af de her tech-cards, som illustrerer godt og nemt, hvordan man på kort tid kan koge ned, hvad der er vigtigt at fokusere på i ens virksomhed”, var bl.a. et af de outputs virksomhederne tog med sig fra den masterclass og workshop, der blev holdt for DBT-deltagerne til dette års High Tech Summit.

 

Hvordan vælger man egentlig imellem alle de nye teknologier, og hvilke skal man fokusere på? Er det Blockchain, Big Data, droner eller kunstig intelligens som skal være en del af ens forretningsplan? Det gav Christian Holmegaard Mossing, Vice President: Data, Analytics & Planning i Niras en præsentation omkring. Én af hans pointer var, at virksomheder skal lære at bruge deres digitale forestillingskraft – altså evnen til at forestille sig hvordan digitale teknologier kan anvendes i virksomheden.

 

Temaet om digital forestillingskraft blev båret videre ind i workshoppen, hvor repræsentanter fra virksomhederne fra DBT-forløbet blev udfordret på digitaliseringen ved netop at anvende deres digitale forestillingskraft. Det skabte spændende diskussioner og debat blandt deltagerne, der alle gik hjem med en bedre forståelse af, hvordan man kan arbejde med digitalisering.

 

Hør hvad deltagerne fik ud af dagen og hvordan de kan bruge læringen fremover i filmen her High Tech Summit 2019.